HTML

Közép-európai sport

Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Horvátország vagy fene tudja, milyen környező országok sportja, főleg foci...

Friss topikok

  • jardajagr: @Csehszlovák Kém: Nem tudom mi lesz, szerintem már játékosok sincsenek, állítólag holnap kezdődik ... (2012.01.11. 22:31) Nem fizet a DAC

Címkék

antal (1) Atromitos (1) bony (1) bundabotrány (1) chomutov (1) cupial (1) DAC (2) dac (3) dinamo (1) Dunaszerdahely (1) extraliga (1) genf (1) jiráček (1) kalas (1) karlove (1) kweuke (1) maaskant (1) majid (1) mohseni (2) oszkár (1) pilař (2) pishyar (1) plzeň (1) servette (1) slask (1) Slavia (1) sm liga (1) Sparta (1) valckx (1) vary (1) viktoria (1) világi (1) Világi Oszkár (1) wilfried (1) wisla (1) wolfsburg (2) wroclaw (1) zagreb (1) Címkefelhő

 

Petr Jiraček, a Viktoria Plzeň baloldali középpályása 4 millió euróért Wolfsburgba igazolt. Az üzlet már hosszabb ideje megköttetett, Magath hónapokig figyelte a 25 éves játékost, aki klubjával együtt meglehetősen jó szezont tudhat magáénak. Remek teljesítményeivel bejátszotta magát a válogatott kezdő csapatába is.(Mondjuk ez nem volt nehéz, lévén alig van épkézláb,értsd technikailag képzett, cseh játékos bármelyik posztra)

Cseh szinten a Wolfsburg által kínált összeg nagyon magas, Edin Dzeko például 3,8 millióért igazolt egykoron Teplicéből a farkasokhoz. Az utóbbi időben hasonló, vagy magasabb összeget csak a Sparta elefántcsontparti bombázójáért, Bony Wilfriedért és a roppant tehetséges olomouci védőért, Kalasért adtak.(Jelenleg mindketten a Vitesse-nél játszanak, Kalas kölcsönbe a Chelseatől)

Jiracek technikailag a képzettebb cseh focisták közé tartozik, remek bal lába van, nagyon élesen és veszélyesen vágja be a labdákat a tizenhatosba és remekül tartja a labdát. A szerződése 2016-ig szól.

Lehet, hogy kap még cseh társakat lévén plzeni csapatársa Václav Pilař már szintén megegyezett a Wolfsburggal. Az ő ügyét az bonyolítja, hogy nem a Viktoria játékosa, csak kölcsönjátékos a Hradec Královéból. Ez a helyzet nyárig tart, Pilař már most váltana, de a Plzeň nem akarja el engedni télen. 

További cseh igazolás lehetne Tomáš Rosický, aki soha sem találta igazán a helyét az Arsenalnál. Magath mindenestre még mindig sokra tartja a Dortmund egykori sztárját.

Címkék: wolfsburg viktoria kalas plzeň wilfried jiráček pilař bony

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepeuropaisport.blog.hu/api/trackback/id/tr73489469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása