HTML

Közép-európai sport

Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Horvátország vagy fene tudja, milyen környező országok sportja, főleg foci...

Friss topikok

  • jardajagr: @Csehszlovák Kém: Nem tudom mi lesz, szerintem már játékosok sincsenek, állítólag holnap kezdődik ... (2012.01.11. 22:31) Nem fizet a DAC

Címkék

antal (1) Atromitos (1) bony (1) bundabotrány (1) chomutov (1) cupial (1) DAC (2) dac (3) dinamo (1) Dunaszerdahely (1) extraliga (1) genf (1) jiráček (1) kalas (1) karlove (1) kweuke (1) maaskant (1) majid (1) mohseni (2) oszkár (1) pilař (2) pishyar (1) plzeň (1) servette (1) slask (1) Slavia (1) sm liga (1) Sparta (1) valckx (1) vary (1) viktoria (1) világi (1) Világi Oszkár (1) wilfried (1) wisla (1) wolfsburg (2) wroclaw (1) zagreb (1) Címkefelhő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új stadion 100 milla€-ból(Építse meg a város,mi meg majd eladjuk a névjogot, mondjuk évi 600 000€-ért a Pepsinek, hülyegyerekek) 20000-s átlagnézőszám és 16,5 milla€-s költségvetés. A lengyel foci egyik nagycsapata utolérte önmagát, önjáróvá vált. Igaz van még némi bagatell 18millió €-s adósságocska, de az invesztícióra ment, megtérül. Mindenesetre a klub eltartja magát, a dollárszázmilliókat számolgató tulajok megnyugodhatnak, megérte 4 év alatt megnégyszerezni a költségvetést.

Jövőre még szebb lesz, ui. minimum 18 millára nő a költségvetés, ebből a fele jegybevétel. Ezzel a Rapid Wien-t már előzik is a "katonák" és biztosra vehetjük, hogy nem tart sokáig, pár éven belül átszakítják a 100millió zlotys határt.(23milla€)

Maga a csapat is egészen kulturáltan focizgat, elnézve őket az a kellemetlen érzése az embernek, hogy valahol az a rakat pénz mégiscsak meglátszik. 

Magyaroszág persze a 40 milliós Lengyelországgal versenyezni nem tud. Hasonló mentalitással, de érthetően nagyobb forrásokra támaszkodva a lengyelek most jutottak el oda, hogy a kutyaütő osztrákokat kezdik beelőzni(Salzburg not included). Még 2 év és kiverni a BL-ből a lengyel bajnokot bravúrszámba fog menni egy magyar csapatnak.

Az álmodozás, 20 000-s légvárak helyett talán érdemesebb lenne a gyerekekre, serdülőkre fektetni a hangsúlyt, mert nekünk ebben a versenyben másként virág teremni nem fog. Hiába csinálja össze magát felső parancsra megannyi vállalat, a magyar bajnoknak csorgatott pár milliócska max. az albán bajnok megverésésre lesz biztosan elég. Amíg belső humánerőforások(értsd:saját nevelésű focisták) nem állnak rendelkezésre, addig halottak vagyunk. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepeuropaisport.blog.hu/api/trackback/id/tr123459251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása