HTML

Közép-európai sport

Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Horvátország vagy fene tudja, milyen környező országok sportja, főleg foci...

Friss topikok

  • jardajagr: @Csehszlovák Kém: Nem tudom mi lesz, szerintem már játékosok sincsenek, állítólag holnap kezdődik ... (2012.01.11. 22:31) Nem fizet a DAC

Címkék

antal (1) Atromitos (1) bony (1) bundabotrány (1) chomutov (1) cupial (1) DAC (2) dac (3) dinamo (1) Dunaszerdahely (1) extraliga (1) genf (1) jiráček (1) kalas (1) karlove (1) kweuke (1) maaskant (1) majid (1) mohseni (2) oszkár (1) pilař (2) pishyar (1) plzeň (1) servette (1) slask (1) Slavia (1) sm liga (1) Sparta (1) valckx (1) vary (1) viktoria (1) világi (1) Világi Oszkár (1) wilfried (1) wisla (1) wolfsburg (2) wroclaw (1) zagreb (1) Címkefelhő

 Kezdjük kézivel: A Vive Targi Kielce tovább erősít, leigazolták Ivan Čupičt, Karol Bieleckit valamint Krzystof Lijewskit. Ha még ezután is kiesnek olyan kiscapatok, mint a Koper ellen, akkor talán más intézkedéseket kellene foganatosítani, pl. igazolás helyett elküldeni...A Szeged eközben leigazolta Kekezovičot és Baloghot.(pedig Csányi Sanyi bá sem szegény, ugyebár) Érdekes mit lép az Orlen Wisla Plock, a Kielce egyetlen lehetséges lengyel riválisa, melynek szurkolói már most a vadiúj csarnok bontását, és a siralmasan játszó csapat szélnek eresztését követelik. (Itt játszik Nikola Eklemovič) 

foci: Zygmunt Solorz-Zak úgy néz ki kiszáll a Slask Wroclawból, miután rájött, focicsapattal pénzt nem lehet  keresni a jelen gazdasági helyzetben. Lengyelország most már leggazdagabb embere nem akar évi 2,5 millió€-t berakni a klubba(a másik részt Wroclaw városa rakta be, mint 49%-os tulajdonos). A csapat játékosai eközben még mindig nem kapták meg 500 000€-t kitevő pénzüket(tavalyi prémiumok), bár fizetésüket rendszeresen felvehetik.

Solorz-Zak egyébként csak egyszer volt kinnt csapata meccsén, a csapat inkább jobbkeze, a wroclawi származású Josef Birka felügyelete alatt volt. 

Az eset újabb iskolapéldája annak, hogyan viszonyul az érdekes körülmények közt meggazdagodó posztszocialista elit saját közösségéhez. A többmilliárdos vagyonnal rendelkező üzletember sajnál "kidobni" pár millió eurót(az imidzs nem ér meg annyit), hanem zsugorin számolgat és kuporgat. Csak remélni lehet, hogy jótékonyságban erősebb a szigorú tekintetű lengyel úriember.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepeuropaisport.blog.hu/api/trackback/id/tr834349813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása