HTML

Közép-európai sport

Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Horvátország vagy fene tudja, milyen környező országok sportja, főleg foci...

Friss topikok

  • jardajagr: @Csehszlovák Kém: Nem tudom mi lesz, szerintem már játékosok sincsenek, állítólag holnap kezdődik ... (2012.01.11. 22:31) Nem fizet a DAC

Címkék

antal (1) Atromitos (1) bony (1) bundabotrány (1) chomutov (1) cupial (1) DAC (2) dac (3) dinamo (1) Dunaszerdahely (1) extraliga (1) genf (1) jiráček (1) kalas (1) karlove (1) kweuke (1) maaskant (1) majid (1) mohseni (2) oszkár (1) pilař (2) pishyar (1) plzeň (1) servette (1) slask (1) Slavia (1) sm liga (1) Sparta (1) valckx (1) vary (1) viktoria (1) világi (1) Világi Oszkár (1) wilfried (1) wisla (1) wolfsburg (2) wroclaw (1) zagreb (1) Címkefelhő

 Zygmunt Solorz-Zak a Polsat tv-társaság embere nagyon gazdag. Vagyona 2milliárd Euro körül toporog, szóval nagyon megy neki. Biztos mert takarékos és minden kiadott fillért alaposan átgondol. Úgy tűnik, ha gondolkodik, néha arra a következtetésre jut, hogy nem kell mindenkit időben kifizetni. 

Legalábbis a Slask Wroclaw focistái ebbe a kategóriába tartozhatnak.  2,2millió zlotyval megy Zykmunt testvér a labdakergető iparosainak, vagyis 2 fizu+3prémium(tavalyi 2.hely, 2 továbbjutás EU-ban), de nem baj, majd fizet később, úgy mint tavaly a Legia vezetői(mit ad isten, ők meg a  rivális tv-szolgáltató az ITI tulajdonosai), akik 2 hónapi bért feljtettek el időben folyósítani. Persze lehet, hogy úgy volt ahogy Solorz-Zak helytartói mondják és kommunikációs gondok okozták a juttatások elmaradását. Állítólag nem voltak leadva a játékosok nevei és az egyénre szabott jutalmak nagysága.

Apropó Legia. Szép kis szégyent csinált magának a klub vezetősége, amikor lehetetlen körülmények közt edzőtáboroztatták a csapatot Cipruson. A pályákkal kapcsolatban gyakran előkerült a szántóföldes hasonlat. Maciej Skorza vezetőedző fel is volt csesződve rendesen, és jelezte, nem ezt várná a klub vezetőségétől.

(a képen Solorz-Zak - Forbes fotó)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepeuropaisport.blog.hu/api/trackback/id/tr613597801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása