HTML

Közép-európai sport

Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Horvátország vagy fene tudja, milyen környező országok sportja, főleg foci...

Friss topikok

  • jardajagr: @Csehszlovák Kém: Nem tudom mi lesz, szerintem már játékosok sincsenek, állítólag holnap kezdődik ... (2012.01.11. 22:31) Nem fizet a DAC

Címkék

antal (1) Atromitos (1) bony (1) bundabotrány (1) chomutov (1) cupial (1) DAC (2) dac (3) dinamo (1) Dunaszerdahely (1) extraliga (1) genf (1) jiráček (1) kalas (1) karlove (1) kweuke (1) maaskant (1) majid (1) mohseni (2) oszkár (1) pilař (2) pishyar (1) plzeň (1) servette (1) slask (1) Slavia (1) sm liga (1) Sparta (1) valckx (1) vary (1) viktoria (1) világi (1) Világi Oszkár (1) wilfried (1) wisla (1) wolfsburg (2) wroclaw (1) zagreb (1) Címkefelhő

 Na, a DAC perzsa(nem arab, nagyon más) tulajának volt üzlettársa, akivel olyan szépen tönkre vágták a bécsi Admirát, most a Servette Genfet tette koporsóba. nem tudni mi jött közbe, de úgy néz ki, 2018-ban nem a svájci csapat nyeri a CL-t. Pedig a csávó megígérte, és Iránban az ilyen kötelez, úgyhogy lehet csak haza megy a bukszáért. 

na mindegy, akkora baj nincs, csak 3 milla frank, a XamaX Neuchatel csecsen főnökéhez képest rendezett viszonyokat hagy maga után a csávó.

Ja, új csúcs Polskában, a Legia leigazolta Ismael Blancot (a csatár, akinek Németh Krisztián anno az első görög bajnokiján a gólpasszt adta). Az AEK egykori gólzsákja 600 000€-t fog keresni, ezzel megdöntve csapattársa Danijel Ljuboja 500 000-s eddigi rekordját. Nacho Novo(ugyanitt) ehhez képest tetves 300 000-ért igyekszik. (Davidas Sernas a Zaglebie Lubin litván csatára 300 000-t kap, mióta aláírta nem is akar nagyon kapura rúgni)

Más újdonság? nincs, legfeljebb annyi, hogy Solorz-Zak nem hagyja ott Slask Wroclawot és 2,5,illiárd dolláros vagyonából ezentúl is ad évente, őőő , senki sem tudja mennyit...A focit egyébkén nem szereti.

Ja, a DAC már kettőt vesztett, hihetetlen honnan szedtek ezek a kapcabetyárok egyáltalán csapatot...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepeuropaisport.blog.hu/api/trackback/id/tr544310020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása