HTML

Közép-európai sport

Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Horvátország vagy fene tudja, milyen környező országok sportja, főleg foci...

Friss topikok

  • jardajagr: @Csehszlovák Kém: Nem tudom mi lesz, szerintem már játékosok sincsenek, állítólag holnap kezdődik ... (2012.01.11. 22:31) Nem fizet a DAC

Címkék

antal (1) Atromitos (1) bony (1) bundabotrány (1) chomutov (1) cupial (1) DAC (2) dac (3) dinamo (1) Dunaszerdahely (1) extraliga (1) genf (1) jiráček (1) kalas (1) karlove (1) kweuke (1) maaskant (1) majid (1) mohseni (2) oszkár (1) pilař (2) pishyar (1) plzeň (1) servette (1) slask (1) Slavia (1) sm liga (1) Sparta (1) valckx (1) vary (1) viktoria (1) világi (1) Világi Oszkár (1) wilfried (1) wisla (1) wolfsburg (2) wroclaw (1) zagreb (1) Címkefelhő

 Na, visszatérek a Servette Genf becsődöléséhez, mivel a svájciak hitegetője egykoron Khasayar Mohseni tettestársa volt a bécsi Admira tönkretételénél.

Majid Pishyar mulasztásai nagyon hasonlítanak arra, ami Dunaszerdahelyen, a DAC-val történik.  Az új genfi invesztornak bagatell 5milla €-t kell előkeríteni a szezon befejezésére(itt még nem tartunk Szerdahelyen), miközben kiderült, Majid barátunk nem tud bizonyítékot szolgáltatni affelől, hogy befizette a szociális biztosítást és egyáltalán fizetett-e az utóbbi időben béreket.(ez már ismerősebb) Feljelentés megtéve.

Ja, Dunaszerdahely városa még mindig tárgyali akar Mohsenivel. Hogy miről, nem tudni, erős a gyanú, hogy a polginak kínos a tény, hogy ő kötötte a bravúros szerződést a bűbájos Antal-Mohseni duóval.

Címkék: dac genf mohseni servette majid pishyar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepeuropaisport.blog.hu/api/trackback/id/tr64331745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása