HTML

Közép-európai sport

Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Horvátország vagy fene tudja, milyen környező országok sportja, főleg foci...

Friss topikok

  • jardajagr: @Csehszlovák Kém: Nem tudom mi lesz, szerintem már játékosok sincsenek, állítólag holnap kezdődik ... (2012.01.11. 22:31) Nem fizet a DAC

Címkék

antal (1) Atromitos (1) bony (1) bundabotrány (1) chomutov (1) cupial (1) DAC (2) dac (3) dinamo (1) Dunaszerdahely (1) extraliga (1) genf (1) jiráček (1) kalas (1) karlove (1) kweuke (1) maaskant (1) majid (1) mohseni (2) oszkár (1) pilař (2) pishyar (1) plzeň (1) servette (1) slask (1) Slavia (1) sm liga (1) Sparta (1) valckx (1) vary (1) viktoria (1) világi (1) Világi Oszkár (1) wilfried (1) wisla (1) wolfsburg (2) wroclaw (1) zagreb (1) Címkefelhő

Eddig sem olvasott senki, de megnéztem mi volt azelőtt...

Egy vesztes DAC-Atromitos Athén (semmi csapat,nem labdarúgóilag, hanem szurkerilag, beágyazódásilag, olyan görög bagázs, amire úgy költenek, Isten tudja kik, euró millákat, hogy senkit nem érdekel, az embernek sokszor úgy tűnik, hogy görögben a nagycsapatokon - PANA,OLYmpiakos, AEK ,PAOK,Aris kívül minden klub ilyen, lehet drogpénzt mosnak általuk, nem tudom) meccsen vagyunk túl, olyan volt, mint amitől rettegek, és amiért annyira útálom a görög focit. OLyan volt, mint azok a meccsek, melyeket Slavia Praha szurkerként, vagy a Spartának szorítva néztem végig, és amelyek mind kieséssel végződtek, dacára otthoni győzelmeknek, de amelyek mind jogos k.o.-k voltak, mert ezek a ravasz görögök kegyetlenül kihasználják, ha nem vagy elég jó. Nyomnak egy kontrát és kész. 

A DAC ma kevés volt, pedig olyan szépen indult, a görögök mintha edzőtáborból jöttek volna, lassúak, mi pedig szépen adogadtunk. Aztán olyan coolak voltunk, hogy csináltunk egy gólt nekik, és onnantól mindenkinek világos volt, hogy mi nem vagyunk az a szint, mely elhiheti, hogy ez sima lesz. A vége meghalás, közben egyenlítés, majd újabb kontra, remények és kis híján teljes összeomlás a végén. Nem baj, küzdöttek, elfáradtak, ma erre tellett, még lesz visszavágó. Hajrá DAC!

Címkék: DAC Sparta Slavia Atromitos

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozepeuropaisport.blog.hu/api/trackback/id/tr414980758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása